Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier
 
 
 
Fietsen

Muiderzand

Tijdens deze fietsroute komt u langs de rustieke plekjes van het muider zand.

U zult ontsteld zijn van de paden en de rust in de omgeving, flevoland is een polder landschap wat inhoud dat u ver de omgeving in kan kijken, op de route vind u diverse bankjes om even lekker uit te rusten en te genieten van de omgeving.

U komt lang de haven waar met een beetje geluk u de vissers hun buit ziet binnen halen, een lekker kopje koffie of chocolademelk in het haven cafe is een ware belevenis.

 

 

  DE FIETSROUTE

Kromslootpark 24 km

Begin / Eind: Carpool Muiderzand (over de Hollandse brug afslag Muiderzand).

Start bij parkeerterrein/Poolplaats. Rij de parkeerplaats af en sla linksaf over Gooimeerdijk-West. Bij deze weg volgen tot aan Almere-Haven.
Als je Almere-Haven weer verlaat sla je linksaf naar beneden (voor de bouw-werken). Rij door de begraafplaats en daarna weer terug naar de dijk.

Blijf de Gooimeerdijk-Oost volgen. +/-3 km na Almere-Haven linksaf. Een hele kale afrit de polder in. Bij de kruising Maatweg/ Meentweg rechtdoor het Stevenspad nemen.

Je gaat verderop een viaduct onderdoor, de weg gaat nu Kemphaanpad heten. Je komt langs de stichting AAP. Bij de kruising Kemphaanpad - Michaupad linksaf.

Bij de kruising Michaupad - Starleypad ligt rechts de brug over de Hoge Vaart, en recht voor je een houten brug over de Lange Wetering. Ga linksaf, aan je rechterhand de woonboten.

Bij de kruising met het Fongerspad rechtsaf de houten brug over. Even verderop ga je onder de A6 door, en dan meteen linksaf over de Sturmeybrug naar het Sturmeypad. Bij splitsing rechts aanhouden.

Achter het restaurant over de P naar links weer onder A6 door. Eerste weg rechts, kruising met de busbaan!!! Busbaan oversteken en bij splitsing rechts aanhouden. Net na de onderdoorgang, rechtdoor het Farflerpad op.

Bij de kruising met het Blanchardpad rechtsaf. Pad blijven volgen tot aan de start.

 

veel fiets plezierFietsen

catch and release, matt simons - lyrics

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?