Geld verdienen met internet via google adsense
Header image header image 2  
De makkelijkste manieren om geld te verdienen vind je hier.
xyz
 
 
 
Google Adsense

Geld verdienen met je website ? Dat kan, met adsense van google!   
Google AdSense:

Het AdSense programma van Google heeft zich in no time opgewerkt tot het meest gebruikte advertentienetwerk ter wereld. De Google (tekst)advertenties hebben zich inmiddels verspreid over het hele web.

Het succes is mede te danken aan het feit dat de advertenties door bezoekers als minder hinderlijk worden ervaren dan traditionele banners. Google AdSense betaalt bovendien uit op basis van pay per click (betaling per klik), een model dat veel oude affiliate-netwerken afgezworen hebben. Hierdoor is het voor webmasters een heel interessant programma.

Hoe werkt het :

Je meld je aan bij google adsense.
Je plaatst dan een door google gemaakte banner/ links op je website dmv een html code. Google speut jouw pagina af en kijkt waar deze over gaat. Nu zet google daar meteen site-gerelateerde links neer. Dus gaat jouw site over dieren dan krijg je links van dieren, dat vind ik de kracht van adsense
Makkerlijker geld verdienen met je website kan haast niet.

Om je aan te melden bij google adsense kan je op de onderstaande button drukken.


Wat verdient het ???
Dat hangt er helemaal vanaf. Je verdient geld als mensen op de door google geplaatste links drukken, dit varieert van € 0,01 tot € 5.00 per klik.
Je wordt elke maand uitbetaald mits je saldo boven de €100 ligt. Is dit niet het geval dan schuift je verdiende geld op naar de volgende maand.

Hoe meer bezoekers hoe meer je verdient.

Inkomsten van adsense en de belasting

 

 

 
  
Geld verdienen met internet

Advertentie via iMailo