Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Vakblad

Het vakblad Aannemer belicht elke maand op een praktische en heldere wijze onderwerpen als techniek, trend, bouwplaats, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden, bouwplaatsmanagement, verzekeringen, belasting, arbitrage, kostenbewaking en automatisering.

Aannemer is hiermee hét vaktijdschrift voor het kleine en middelgrote bouwbedrijf. Het blad gaat in op ontwikkelingen en brengt achtergrondverhalen. U vindt in Aannemer tevens regelmatig tests van materieel en materiaal alsmede bijzondere reportages; en uiteraard veel produktinformatie. Het tijdschrift Aannemer verschijnt 10 keer per jaar en is een uitgave van Reed Business Information BV.

Het proefabonnement loopt tot wederopzegging en is alleen geldig als u het laatste jaar geen abonnement op dit tijdschrift gehad heeft. Geeft u het abonnement kado dan loopt het automatisch af na de proefperiode. In dat laatste geval dienen de gegevens van de gever en ontvanger van het kadoabonnement van elkaar te verschillen. en in het contract bepaalde prijs en binnen een overeengekomen termijn, de levering van een volledig voltooid bouwwerk.

De opdrachtgever of bouwheer kan op zijn beurt een architect of architectenbureau inschakelen, die het ontwerp en soms het toezicht op de bouwplaats voor zijn rekening neemt. De aannemer weet zich verzekerd van een perfecte communicatie en coördinatie tussen alle betrokken partijen. De gebruiker heeft de geruststelling van een gecertificeerde en langdurig gegarandeerde, optimaal onderhouden installatie.

 

 
 

Advertentie

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?