Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Airbrush

De Basiscursus:
In deze cursus wordt kennisgemaakt met de basistechnieken van het airbrushen uit de vrije hand, dat d.m.v. tekeningen, die in de loop van de lessen steeds moeilijker zullen worden.
De docent zal ook uitleg geven over het mengen van de primaire kleuren, ook wel basiskleuren genoemd, in de gevorderden cursus wordt hier dieper op ingegaan.
Het demonteren, schoonmaken en monteren om zodoende een beter inzicht te krijgen in de werking van het instrument komt natuurlijk ook aan de orde.

Deze cursus is uitermate geschikt voor jezelf, om erachter te komen of het airbrushen je ligt, je het leuk vindt, en of je er mee door wilt gaan, zonder eerst alle attributen te moeten aanschaffen. ( uiteindelijk falen alleen zij die geen poging wagen. )

 

Cursus voor gevorderden :
Deze cursus is een stuk uitgebreider, en wellicht heb je inmiddels de basistechnieken tot je genomen, en heeft de werking van het Airbrushpistool geen geheimen meer.
Dan opent er een nieuwe wereld van mogelijkheden en technieken.
In grote verscheidenheid, of het nu gaat over het mengen van kleuren, portretten, gemengde techniek, abstract of fotorealisme, het komt allemaal in deze cursussen aan bod.
De cursist wordt onder toeziend oog van de docent in staat gesteld om naar eigen interesse werken te maken, variërend van werken op doek, medium of ander object.
Het streven naar de fijnste kneepjes, een hogere graad van perfectie maakt deze cursus voor gevorderden oneindig.

 

 
 


Airbrush

catch and release, matt simons - lyrics

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?