Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Testament

Het opmaken van een testament is een eenzijdige handeling en moet door tussenkomst van een notaris worden opgemaakt.
Een testament kan alleen worden opgemaakt bij een notariële akte of een aan een notaris in bewaring gegeven onderhandse akte Indien iemand zelf een testament heeft gemaakt en deze in bewaring geeft bij een notaris zal deze akte aan bepaalde voorwaarde moeten worden voldoen.
De bij onderhandse akte opgemaakt testament mag met een tekstverwerker zijn opgemaakt. De erflater moet deze akte dan wel ondertekenen, en elke bladzijde moet met de hand worden genummerd, geparafeerd en ondertekend worden. Deze onderhandse akte wordt bij een notaris in bewaring gegeven. De aanbieder moet dan aan de notaris verklaren dat deze gemaakte akte zijn uiterste wil is en dat aan de vereisten van de wet is voldaan. Tevens kan de akte in een gesloten enveloppe bij de notaris worden aangeboden, onder de bepaling dan de enveloppe pas mag worden geopend bij zijn overlijden. De notaris maakt hiervan een proces verbaal op. Indien iemand bij een notaris een testament heeft laten opmaken of bij een notaris in bewaring heeft gegeven, zal deze dit testament aanmelden bij het Centraal testamenten register. Hier wordt alleen aangemeld dat er een testament is en bij welke notaris dit testament in bewaring is gegeven. Dit inhoud van het testament wordt niet bij Centraal Testamenten Register bekend gemaakt.


 
 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?