Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Hypnose en stoppen met roken
 
 

Wie stopt met roken, kan gebaat zijn bij hypnose. Hypnose is een toestand van ontspanning. Wie onder hypnose is, accepteert makkelijker andere gedachten. Dat geldt ook voor specifieke gedachten die kunnen helpen uw rookprobleem op te lossen. Voor effectieve hypnose is het nodig dat er vertrouwen is tussen u en de hypnotherapeut. Hypnose helpt vooral bij het versterken van de motivatie om te stoppen en het tegengaan van ontwenningsverschijnselen.

Hypnose wordt niet veel gebruikt voor stoppen met roken. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat veel mensen het een beetje een enge methode vinden. Vaak bestaat de indruk dat eenmaal onder hypnose, de gehypnotiseerde de controle over zichzelf volkomen kwijt is. Dit beeld is vooral te danken aan hypnose zoals dat in theatershows is te zien. Hierbij wordt vaak vergeten dat hypnose een serieuze techniek is die in de psychotherapie goede diensten kan bewijzen. Van verlies van eigen wil is geen sprake. Uitgevoerd door een deskundige therapeut is het een veilige methode.


 

nieuwsbrieven volgen ?
 

catch and release, matt simons - lyrics

 
    nieuwsbrieven volgen ?