Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
beveiliging

Regelmatig worden ondernemers geconfronteerd met de materiŽle schade die inbrekers veroorzaken. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen is daarom een noodzaak. Verzekeringsmaatschappijen stellen zulke maatregelen steeds vaker als eis. beveiligingen kun je onderverdelen in diverse klusters de organisatorische,bouwkundige, elektronische en persoonlijke maatregelen. In combinatie met de risicoklasse-indelingen voor bedrijven of particulieren kan de inbraakgevoeligheid van het eigen bedrijf worden bepaald en de passende beveiligingsmaatregelen worden getroffen.


† ALARM SYSTEMEN

Een alarmsysteem of alarminstallatie is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Een gangbare term is inbraakalarm, doch de huidige alarmsystemen hebben meestal meerdere mogelijkheden, zoals het detecteren van brand, diefstal, bij een persoonlijk alarm, etc. Voor een goede opvolging van de signalen moet het systeem aangesloten zijn op een alarmcentrale. Deze systemen zijn meestal te vinden in belangrijke gebouwen en soms in woningen of voertuigen.
De centralist kan dan de sleutelhouder, bewoner, beveiligingsbeambte dan wel de politie alarmeren (al naar gelang de afspraak die gemaakt is). Zij kijken dan ter plaatse om te controleren waarom het woningalarm is afgegaan. Door deze response wordt voorkomen dat inbrekers zich toch veilig wanen en menen dat er toch niet gereageerd wordt. Aangeraden wordt voor bedrijven om voor de aanleg en onderhoud van een alarmsysteem alleen met BORG-gecertificeerde bedrijven (enkel van toepassing in Nederland) en BORG-gecertificeerde monteurs in zee te gaan. Aangeraden wordt, om de tijd tussen alarm en alarmopvolging,
zo kort mogelijk te laten zijn. Hoe eerder men ter plaatse is, hoe eerder de inbreker kan worden opgepakt. In België dient de indienststelling van een alarminstallatie in de meeste gevallen te gebeuren door een door het Ministerie van Binnenlandse Zaken erkende installateur. De regelgeving hierrond wordt uitvoerig beschreven in de zogenaamde Wet Tobback.
 Advertentie

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?