Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Alarmsysteem

Waarom een alarmsysteem?

Een alarmsysteem is geen vervanging voor goed hang- en sluitwerk, maar een aanvullende beveiligingsmaatregel om uw woning optimaal te beveiligen tegen inbraak. Een alarmsysteem kan korting opleveren voor uw inboedelverzekering. Met name als er ruime afstand is tot uw buren wordt een alarmsysteem aangeraden.

Draadloos alarmsysteem of bedraad?
Het voordeel van een draadloos alarm systeem is dat het eenvoudig te installeren is en er geen hak- en breekwerk aan te pas komt bij de installatie. Vroeger waren draadloze alarmsystemen minder betrouwbaar, tegenwoordig zijn draadloze alarm installaties bijna net zo betrouwbaar als bedrade alarminstallaties. Het voordeel van een bedraad alarmsysteem is dat er geen batterijen vervangen hoeven te worden.

Welk soort inbraakdetectie?
Afhankelijk van uw woonhuis en de inbraakrisico's kunt u kiezen voor verschillende soorten inbraakdetectie. Bewegingsmelders controleren of er in een ruimte een bewegende warmtebron is. Glasbreuksensoren geven een waarschuwing als er geluid is van brekend glas in een ruimte. Magneetcontacten detecteren of er een deur of raam open gaat.

Meldkamer
Als er een alarm afgaat en uw alarmsysteem heeft de beschikking over een modem, dan kunt u ervoor kiezen om een signaal door te geven aan een meldkamer of via SMS te sturen naar uw eigen telefoon. Met de keuze voor een meldkamer bent u ervan verzekerd dat er altijd iemand reageert op het signaal. Aan de aansluiting op een meldkamer zijn wel abonnementskosten verbonden.

Zone instellingen
Het voordeel van zone instellingen is dat u voor verschillende ruimtes kunt bepalen of het alarm ingeschakeld is of uitgeschakeld. Zo kunt u 's nachts instellen dat het alarm in de woonkamer, hal en buiten is ingeschakeld en rondom uw slaapkamer is uitgeschakeld.


Advertentie

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?