Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Soorten Beveiligingen

Hoe kunt u zich beveiligen?

De beveiliging tegen inbraak berust op het zinvol en met risico evenredig combineren van drie soorten maatregelen die door de beveiligingsspecialisten organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen genoemd worden.
* Organisatorische maatregelen strekken er vooral toe de woning voor de dief onaantrekkelijk te maken, hem geen gelegenheid te geven en de buit zo laag mogelijk te houden door o.a. een goed sleutelbeheer, het scheppen van een bewoonde indruk, het merken en registreren.

* Bouwkundige maatregelen hebben tot doel de weerstand van toegangen en uitgangen en van alle andere gevelopeningen te verhogen: degelijke sloten, gelaagd glas, ...

* Elektronische beveiliging is in sommige gevallen een noodzakelijke aanvulling van de voorgaande maatregelen en heeft naast een algemeen afschrikkende functie de taak een inbraak of een poging ertoe te detecteren en de omwonenden en de politiediensten rechtstreeks of onrechtstreeks te alarmeren.


Advertentie

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?