Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 
Letselschade in Noordholland

Jaarlijks worden in Nederland meer dan 40.000 mannen, vrouwen en kinderen door toedoen van een ander slachtoffer van
- ongevallen in het verkeer
- ongevallen op het bedrijf
- fouten van ziekenhuizen/medici
- producten die een gebrek vertonen

Veel van deze slachtoffers houden daar lichamelijk en/of geestelijk letsel aan over. Hieruit kan blijvende invaliditeit en arbeidsongeschiktheid voortkomen en in het verlengde daarvan een aanzienlijke schade, zoals inkomensderving, carriereschade, pensioenschade, huishoudelijke hulp maar ook medische kosten die voor eigen rekening komen.

 
 Wat is een LSA-advocaat?
Een LSA-advocaat is een advocaat die lid is van de Vereniging van Letselschade Advocaten 'LSA'. Een advocaat wordt alleen tot deze vereniging toegelaten als hij voldoet aan een aantal strenge eisen. Hij moet minimaal 5 jaar advocaat zijn en beschikken over een ruime ervaring op het gebied van letselschade. Daarnaast moet hij ook nog met succes de Grotiusopleiding Personenschade hebben afgerond. Kortom: een LSA-advocaat is een super specialist op het gebied van letselschade. Over Ongelukken & Letselschade Er valt niet aan te ontkomen dat er ongelukken tijdens werk of in het verkeer gebeuren. Door artsen worden fouten gemaakt, producten voldoen niet aan de eisen of iemand let gewoon niet goed op. Hierdoor kan men letsel oplopen. De weg naar vergoeding van letselschade is vaak lang en moeizaam. De tegenpartij is meestal een verzekeringsmaatschappij met meer kennis, middelen en uithoudingsvermogen dan het slachtoffer.

Letselschade

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

 

 

 

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?