Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Bedankjes

Er zullen op jullie bruiloft een aantal mensen zijn die je persoonlijk wil bedanken voor hun hulp, steun en/of aanwezigheid waardoor deze dag voor jullie zo bijzonder is. Denk hierbij aan de ceremoniemeester, de getuigen, de wederzijdse ouders, maar ook de bruidskinderen en de dominee of pastor. Het is leuk om deze mensen een blijvende herinnering te geven aan jullie trouwdag.

De ceremoniemeester

Het meeste werk is hoogstwaarschijnlijk door de ceremoniemeester verricht, en dus verdient hij/zij een speciaal kado. Je kunt hierbij denken aan een sieraad, een kunstwerk of iets anders dat hij/zij graag wil hebben.

De getuigen

Omdat de getuigen jullie trouwakte tekenen, is het wellicht een leuk idee om hen een cadeautje te geven dat hiermee in verband staat. Denk bijvoorbeeld aan een pen met de naam van de getuige hierin gegraveerd of iets anders dat gegraveerd is.

De ouders

Ouders zijn heel belangrijke gasten. Ze hebben jullie waarschijnlijk met een aantal dingen geholpen en op jullie trouwdag staan ook zij in de belangstelling. Een cadeautje voor de ouders is iets dat jullie persoonlijk moeten kiezen. Hier bestaan geen richtlijnen voor. Je zou kunnen denken aan iets waar zij het al lange tijd over hebben

 

 
 

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?