Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
De getuigen

Ook de getuigen spelen een belangrijke rol bij de huwelijksplechtigheid; zij geven hun goedkeuring aan het huwelijk. Het verzoek om getuige te zijn is niet alleen een hele eer, het benadrukt ook de speciale band.Ze vervullen een rol in het gemeentehuis (ondertekenen van het huwelijksboekje) en vaak ook in de kerk.

Wie je als getuige kiest mag je zelf weten, maar in principe gaat familie altijd voor. Je mag in Nederland als bruidspaar maximaal twee getuigen per persoon meebrengen naar de trouwceremonie. Dus in totaal maximaal vier getuigen voor het bruidspaar. Getuigen moeten minimaal 18 jaar zijn. Voordat je trouwt moet je een getuigenbiljet inleveren bij de gemeente. Dit biljet vraag je aan bij de gemeente waar je in ondertrouw gaat. Hierop moet je de persoonlijke gegevens van de getuigen invullen. Bovendien moet er vermeld staan of de getuige familie is en wat jouw relatie is tot de getuige(n). 

 

 
 

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?