Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Trouwen

Trouwtips alles op een rijtje

Trouwdatum vastgesteld? Stel zo snel mogenlijk jullie ouders en goede vrienden op de hoogte. Zo voorkomen jullie dat bijvoorbeeld jullie ouders het via via horen. Natuurlijk kunnen jullie het huwelijk ook op een originele manier aankondigen; stuur gewoon een e-card.


Bedenk samen waar jullie willen trouwen. De gemeentehuizen en prijzen verschillen nogal. Bespreek de ruimte zo snel mogelijk, dit voorkomt teleurstelling. Denk vast na over de locatie van de eventuele receptie. Reserveer zodra jullie een keus hebben gemaakt.

Stel vast wat jullie aan het huwelijk willen uitgeven en bepaal welk onderdeel wat mag kosten.Hebben jullie bijzondere plannen? Wordt er bijvoorbeeld een thema aan de builoft gekoppeld? Kies een ceremoniemeester. Om te kunnen genieten van de huwelijksdag is een ceremoniemeester on-ontbeerlijk. Je kunt natuurlijk een goede vriend of kennis vragen, maar er zijn ook professionele ceremoniemeesters.

Stel samen een gastenlijst op, zodat je alvast een idee krijgt van de omvang van de bruiloft. Hou de lijst de komende tijd bij de hand. Als er nog namen te binnen schieten kunnen deze snel worden toegevoegd.

Willen jullie een band of disco bij de receptie? of andere entertaiment, vraag snel wat offertes aan en vergelijk deze met elkaar

Bedenk hoe jullie die dag vervoerd willen worden. Zoek een vervoerder die bij jullie in de buurt zit.

Wat als de bruiloft door omstandigheden niet door kan gaan? Sluit een verzekering af om zo de financiele consequenties af te dekken.


Zorg dat alle bruidskleding compleet is.

Als jullie op huwelijksreis willen; kies vast een bestemming en boek in dien dit mogelijk is.

Zorg dat al het drukwerk is geregeld. Natuurlijk kunnen jullie bij een drukker kaarten laten drukken, maar origineler is het om de uitnodigingen per e-card te versturen. Denk ook aan ander drukwerk, zoals bijvoorbeeld eventuele menukaarten.
Bedenk goed dat jullie, als er niets wordt geregeld, trouwen in gemeenschap van goederen. Willen jullie dit niet, dan zullen jullie een afspraak moeten maken met een notaris.

Trouw vervoer


n

Wilt u een speciale dag een extra feestelijk tintje geven? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw vervoer aan te passen aan de gelegenheid!

U kunt bijvoorbeeld naar het stadhuis in een prachtige Rolls Royces, Bentley of Jaguar. Natuurlijk kunt u uzelf ook in een Lincoln "St. Tropez" Stretched Limousines, voorzien van alle denkbare luxe of in een echte klassieke Amerikaanse Cadillac, de favoriete auto van Elvis Presley! Waan uzelf miljonair en rij een dagje in een exclusieve sportwagens.Misschien is 't een leuk idee om uw gasten eens op gepaste wijze van Schiphol af te laten halen.

 

 
 

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?