Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Raam bedekking


Achterste zijruiten en achterruit

Het is toegelaten je achterste zijruiten te tinten of er folie op aan te brengen. De kleur en de lichtdoorlaatbaarheid spelen geen rol, zolang je maar van binnen naar buiten kunt kijken. Het is ook toegelaten je achterruit te tinten of er folie op aan te brengen, wél op voorwaarde dat je auto 2 zijspiegels (buitenspiegels) heeft. De kleur en de lichtdoorlaatbaarheid speelt geen rol. Let wel, de folie mag maximum een reflectiegraad van 15% hebben zodat zij de andere weggebruikers immers niet zouden kunnen verblinden.


Voorste zijruiten en voorruit

Omwille van veiligheidsredenen is het verboden folie op de voorste zijruiten aan te brengen.


Zonneband en belettering op voorruit en voorste zijruiten

Het aanbrengen van zonnebanden – met of zonder belettering – mag enkel op de voorruit en niet op de voorste zijruiten. Zorg er wel voor dat het kleven van deze zonnebanden volgens onderstaande regels gebeurt.

    • Zo mag de ondergrens van de zonneband, horizontaal gezien maximaal tot tegen de onderste lijn van de zonneklep komen wanneer die tegen de voorruit gedraaid is. Let wel, we hebben het hier over de oorspronkelijke zonneklep.
    • De zonneband mag ook nooit reflecterend zijn.

     


 
 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?