Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
SpiegelsHet is belangrijk dat je als bestuurder vanop je zitplaats steeds de openbare weg achter en links van je wagen kan zien. Ook een ander voertuig dat begonnen is links in te halen moet je altijd duidelijk kunnen waarnemen.


Achteruitkijkspiegel binnen

Wat je kan en mag wijzigingen aan de achteruitkijkspiegel binnen in je wagen staat in het koninklijk besluit van 15 maart 1968.


Buitenzijspiegels

De Europese trend is momenteel het gezichtsveld van de buitenste zijspiegels alsmaar te vergroten. Dit is een positieve trend gezien je hiermee je veiligheid op de weg verhoogt. Let wel, het gezichtveld van je spiegel hangt af van de montage (plaats en oriëntatie) van je spiegel. Hou hier dus rekening mee bij het vervangen van je spiegels.

Wanneer je e- of E-gekeurde buitenzijspiegels van je wagen vervangt moet je geen attest voorleggen aan de technische keuring.

Bij gebruik van spiegels zonder e- of E-goedkeuring moet je eerst een validatieverslag voorleggen aan de technische keuring waarin staat dat de spiegels effectief voldoen aan de wettelijke vereisten.


 
 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?