Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
BrevettenMet ingang van 1 januari 2005 is er het één en ander veranderd binnen het brevet systeem van de NOB.
Een aantal opleidingen zijn ingeschaald volgens het onderstaande schema, voor alle andere opleidingen moet een inschalingsverzoek worden ingediend.
Inschalingstabel voor namens de RSTC (ACUC, BARAKUDA, FIAS, NASDS, SNSI, IDD, PADI, SSI, DAN), CEDIP of IADS afgegeven duikbrevetten:

In verband met internationale afspraken worden de uitgegeven duikbrevetten van bij de RSTC, CEDIP en IADS aangesloten organisaties door de NOB geaccepteerd op het niveau zoals is weergegeven in onderstaande tabel.
Dit houdt in dat men dezelfde duikbevoegdheden heeft als met een NOB/CMAS-duikbrevet.

Het verstrekken van een NOB-duikbrevet is echter niet mogelijk, aangezien men geen NOB-opleiding heeft gevolgd. In het geval dat een vereniging in zijn geheel zich aansluit bij de NOB geldt een ''generaal verenigingspardon'': er zullen dan wel brevetcards worden verstrekt voor brevetten van bovengenoemde organisaties.

Mocht men echter de duikopleiding bij de NOB willen vervolgen om in het bezit te komen van een NOB/CMAS-brevet dan dient rekening te worden gehouden met de inschalingstabel

NOB niveau:
-
1* duiker NOB/CMAS
2* duiker NOB/CMAS
3* duiker NOB/CMAS


==>
==>
==>
==>

RSTC/CEDIP/IADS
Scuba diver
Open water diver
Advanced open water diver (vroeger: Rescue Diver)
Dive Master

 

 

 

 

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?