credit kaart krediet kaart"> voordelen van een credit card Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
kredit kaart creditcard  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 

De credit card

Een credit card, creditcard of krediet kaart.
Het kan op verschillende manieren geschreven worden, maar het betekent gewoon hetzelfde. De creditcard is een universeel betaalmiddel, maar kan beter als een leenvorm worden gezien. De creditcard onderscheidt zich van de gemiddelde bankpas doordat bij een bankpas de betaling direct van uw rekening wordt afgeschreven.
Bij een creditcard gebeurt dit meestal pas aan het eind van de maand. Doorgaans hoef je over deze periode geen rente te betalen, die ga je pas betalen op het moment dat je of later of in termijnen wilt betalen. Je bent dan namelijk rente verschuldigd aan de creditcardmaatschappij. Deze rente kan in sommige gevallen oplopen tot 16% en een lening afsluiten (bijvoorbeeld een doorlopend krediet) kan dan stukken voordeliger zijn. Een creditcard wordt vaak gebruikt voor online aankopen. Verder nemen ook veel mensen hun creditcard mee op vakantie. Je kan er in (bijna) alle landen mee betalen en dat is natuurlijk erg makkelijk.
Voordelen:
Zowel betaalmiddel als krediet faciliteit.
Brede wereldwijde acceptatie in zowel winkels, restaurants als op het internet.
Het bedrag wordt maandelijks achteraf afgeschreven.
Gebruikers gemak.
Nadelen:
Bij betalen in termijnen niet zelden erg hoge rente.
Door gemak heb je soms niet in de gaten hoeveel geld je al hebt uitgegeven. Je kunt vast een voorschot nemen op een betaling die je later krijgt.

 
 

Geld lenen

catch and release, matt simons - lyrics

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?