Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Het incasso buro incassoburo  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 

Het incassobureau

Als u uw rekeningen niet betaalt, krijgt u doorgaans een paar schriftelijke aanmaningen van uw schuldeiser. Negeert u die, dan zal de schuldeiser waarschijnlijk een incassobureau inschakelen.
Een incassobureau is een kantoor of bedrijf dat voor anderen vorderingen (schulden) int. Het bureau brengt daarvoor kosten in rekening bij degene die zijn rekening niet heeft betaald.
Het incassobureau stelt een termijn waarbinnen u uw schuld moet betalen. Is die datum eenmaal overschreden, dan rekent men wettelijke rente over de achterstallige betalingstermijn(en). Reageert u ook hier niet op, dan kan het incassobureau (namens de schuldeiser) naar de rechter stappen. Er volgt dan een gerechtelijke procedure waarbij u het risico loopt de proceskosten te moeten betalen

Welke soorten incassobureaus zijn er?
Er bestaan verschillende soorten incassobureaus:
een incassobureau dat alleen optreedt als incassobureau, dus alleen schulden int
een deurwaarder met incassobureau. Zo'n deurwaarder kan optreden als deurwaarder óf als incassobureau
een juridisch adviesbureau of advocatenkantoor met incassobureau
het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Dit incassobureau int verkeersboeten, strafrechtelijke boeten en schadevergoedingsmaatregelen die door de rechter aan een veroordeelde zijn opgelegd. Dit bureau is onderdeel van het Ministerie van Justitie en int namens het openbaar ministerie.

 
 

Geld lenen

catch and release, matt simons - lyrics

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?