Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
doorlopend krediet afsluiten  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 

Doorlopend credit

Een doorlopend krediet is net als een persoonlijke lening een vorm van een consumptief krediet.
Over een doorlopend krediet kun je continu beschikken. Je kunt steeds opnieuw geld opnemen tot aan het afgesproken maximale leenbedrag, de kredietlimiet. Een doorlopend krediet is zeer flexibel en de looptijd is variabel. Hoe hoger je kredietlimiet, hoe lager het rentepercentage. Maar let op, dit wil niet zeggen dat de lasten lager worden. Elke maand betaal je een vast bedrag voor rente en aflossing.
Dit is doorgaans 2% van je limiet of uitstaand saldo. Welk deel van dat bedrag rente is en welk deel terugbetaling hangt af van de rentestand die door het variabele karakter van de lening niet vast ligt.
Tegenwoordig is het ook mogelijk om alleen rente betalen. Veel mensen kiezen voor een doorlopend krediet als ze geld willen lenen, maar niet precies weten hoeveel ze nodig hebben. Een groot voordeel van een doorlopend krediet is dat je in de tussentijd boete vrij je lening mag aflossen.
Voordelen:
Flexibel: Je kan het krediet opnemen en aflossen wanneer je wilt.
Een doorlopend krediet werkt voordelig als je wilt lenen voor iets waarvan je niet exact weet wat de kosten zullen zijn. Denk bijvoorbeeld aan maandelijkse tekorten opvangen of bij onverwachte uitgaven.
Je mag in de tussentijd boetevrij je lening aflossen.
Je betaalt alleen rente over het uitstaand saldo
Nadelen:
Je weet van te voren niet hoeveel rente je voor de lening moet betalen.
Je kunt gemakkelijk geld uitgeven wat je eigenlijk niet hebt.
Werkt verslavend, je moet discipline hebben om je lening af te lossen.

 
 

Geld lenen

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

 

 

 

 

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?