Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier
 
 
 
Pleinplakkers

Op donderdag 6 juli zijn de allereerste Pleinplakkers met het lieveheersbeestje tegen zinloos geweld in speelpark TunFun officieel onthuld door de dagelijks bestuurder van het stadsdeel Amsterdam-Centrum Wil Codrington. Tevens hebben negen kinderen van groep 8 van de Parnassia School uit Santpoort-Noord indrukwekkende, zelfgeschreven gedichten voorgedragen over het thema zinloos geweld, pesten en agressie.

TunFun tegen zinloos geweld
In TunFun spelen kinderen van verschillende nationaliteiten en bevolkingsgroepen probleemloos met en naast elkaar. TunFun is een goede locatie om de strijd tegen zinloos geweld onder de aandacht te brengen bij kinderen van verschillende leeftijden.TunFun draagt bij aan de communicatie rond zinloos geweld door met het bedrijf Leon van Zijl de allereerste Pleinplakkers van het herkenbare lieveheersbeestje in TunFun Speelpark aan te brengen. De bezoekers van TunFun worden geconfronteerd met het lieveheersbeestje van zinloos geweld en de boodschap die hiermee wordt uitgedragen.

Zinloos Geweld
Kinderen komen op steeds jongere leeftijd in contact met criminaliteit, agressie, pesten en andere vormen van zinloos geweld. Pesten is een groot probleem op scholen, en kinderen dienen zich te realiseren wat met pesten wordt aangericht. Het is daarom belangrijk deze jonge kinderen normen en waarden mee te geven en hen bewust te maken van de strijd tegen zinloos geweld.

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld
De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld wil door middel van alle vormen van communicatie een mentaliteitsverandering teweeg brengen om op langere termijn te zorgen dat agressie en zinloos geweld zullen verminderen. Op korte termijn: voorkom dat agressie en zinloos geweld ‘gewoon’ worden. 
 

Overdekte speeltuin

catch and release, matt simons - lyrics

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?