Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Cursus boekhouden

Basiskennis Boekhouden en Computerboekhouden

Twee in één!
Met deze gecombineerde opleiding sla je een administratieve slag. Je leert boekhouden en daarnaast ook nog eens hoe je dit in een computersysteem kunt verwerken.
Deze opleiding is gesplitst in een theoretisch en een praktisch gedeelte. Zo komen alle facetten van het voeren van een administratie aan bod.
De vaardigheden die je je bij deze opleiding eigen maakt, zijn zeer gewild bij een groot aantal werkgevers. Elk bedrijf moet immers een administratie bijhouden!

 

De cursus basiskennis boekhouden is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. De lesstof is dus nauwkeurig omschreven en de volledige examenstof wordt behandeld. De volgende onderwerpen zijn onder andere opgenomen: inventaris, balans, dagboeken, journaal, grootboek, kolommenbalans, mutatielijsten, administratie van duurzame produktiemiddelen, enzovoort. Een greep uit tal van onderwerpen die u de basiskennis van het boekhouden bijbrengen. Kennis waar u veel mee kunt doen, dat blijkt als u ermee bezig bent.

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?