Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Opleiding Bachelor

De bacheloropleiding
De bacheloropleiding omvat 3 studiejaren. Een studiejaar bestaat uit 40 tot 42 weken.
Bij de Universiteit Leiden wordt gewerkt met studiepunten volgens het European Credit Transfer System (ECTS). Studiepunten volgens het ECTS zijn internationaal erkend. Eén studiepunt (1 EC) volgens het ECTS komt overeen met 28 uren studie. In een normale studieweek gaan ongeveer 1,5 ECTS studiepunten. Zo'n week bestaat uit de uren die je college volgt en de uren die je zelf besteedt aan studeren en het maken van opdrachten. Je haalt studiepunten als je een tentamen hebt gehaald of een practicum of opdracht met een voldoende resultaat hebt afgerond. Een studiejaar omvat 60 EC.

 

Wie met een studie gaat beginnen, moet zo spoedig mogelijk kunnen ontdekken of de studie echt wat voor hem of haar is. Hoewel in het eerste jaar van de bacheloropleiding nog relatief veel basisvakken uit de scheikunde en de biologie aan bod komen, is het eerste jaar zo opgezet, dat het representatief is voor de hele studie en een goed beeld geeft van de Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Bij de practica moet de student zelf aan de slag en al in het eerste jaar wordt op de practica met de modernste moleculair-biologische technieken gewerkt. Zelfstandig en kritisch denken wordt geoefend aan de hand van case-studies, waarbij studenten zelf in werkgroepen een bio-farmaceutisch of fysiologisch probleem moeten oplossen.

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?