Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Opleiding grafische techniek

Graphic Design, Man and Communication of Grafisch Ontwerpen: de hbo-opleiding Grafische Vormgeving kent verschillende benamingen. Eén ding is in ieder geval zeker: wie zich de kunst van het grafisch vormgeven wil eigen maken, moet naar de kunstacademie. Dat is dé plek waar je op hbo-niveau leert over ruimtelijke vormen, typografie en fotografie. Dit alles met het doel om informatie te kunnen omzetten in een visuele vorm die iedereen begrijpt. Je maakt brochures, websites, maar ook videoproducties en tentoonstellingen.

De Leergang Grafisch Vormgever bestaat uit twee verschillende opleidingen die van u een professionele vormgever maken. In eerste instantie volgt u de opleiding Illustrator, vervolgens gaat u met Photoshop aan de slag. U leert op een professionele manier omgaan met deze veelzijdige programma’s. In de leergang wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkopdrachten. De examenopdracht bestaat uit een praktijkcase die de realiteit heel dicht benadert.

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?