Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Opleiding makelaar

De vraag naar professionele makelaars is de laatste jaren flink gestegen. Onderhandeling over de prijs en advies met betrekking tot financiering en verzekering behoren tot de veelzijdige taken van een makelaar. U bent "de rots in de branding" voor de huizen(ver)kopers. Een betrouwbare makelaar is goud waard en wordt goed betaald.

 

Studieprogramma
Een makelaar moet degelijk geschoold zijn om de veelzijdige taken goed te kunnen uitvoeren. De cursus Makelaardij O.G. is speciaal ontwikkeld om u doelgericht voor te bereiden op het examen. Dit officiële examen wordt afgenomen door SVM-NIVO.

In de opleiding makelaar vindt u geen overbodige ballast, maar heldere uitleg en praktijkgerichte voorbeelden en opdrachten. Wij raden u aan om te kiezen voor de vakkundige hulp van een ervaren leraar, die beschikt over een enorme praktijkervaring. Op een efficiënte manier doet u kennis op over de verschillende examenvakken: Privaatrecht, Publiekrecht, Makelaardijleer, Economie, Marketing en Consumenten-gedrag, Bedrijfseconomie/Bedrijfsadministratie en Bouwkunde.

Geschikte reguliere hbo-opleidingen voor het beroep makelaar zijn: Vastgoed en Makelaardij en Management, Economie en Recht (MER), differentiatie onroerend goed/makelaardij. Naast de basisopleiding heb je te maken met de opleidingseisen van de certificeringsregelingen.

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?