Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Opleiding ICT

Doel master opleiding ICT bedrijfskunde De master opleiding in ICT Bedrijfskunde leert de (toekomstige) manager complexe organisatorische problemen op te lossen. Als bedrijfskundige kijkt u vanuit een strategisch ICT perspectief naar de organisatie. Let op: als uw belangstelling meer uitgaat naar bedrijfskunde voor technici, kijkt u dan bij de Post-HTO-opleiding Bedrijfskunde voor Technici. Deze opleiding is een specialisatie van de Master in Management & ICT, welke is erkend door het NVAO.
Bestemd voor Voor toelating tot de master opleiding in ICT Bedrijfskunde dient u te voldoen aan de onderstaande eisen: - HBO diploma of - Een afgeronde gelijkwaardige bachelors opleiding en - Drie jaar relevante werkervaring Definitieve toelating tot de master opleiding vindt plaats na een intakegesprek.

 

Voor de ICT Bedrijfskundige is het managen van kennis essentieel.
Ook onderkennen organisaties in toenemende mate het belang van kennis om hun doelen te kunnen verwezenlijken.
Naast mensen, geld en informatie is kennis de "vierde grondstof".
Het onderkennen, inventariseren en ontwikkelen van kennis verschaft iedere organisatie de juiste basis om ambities waar te kunnen maken. De specialisatie masterclass Kennismanagement behandelt kennis vanuit een te managen perspectief als bron van de organisatie om groei en innovatie te kunnen realiseren.
Eén van de unieke kenmerken van deze master opleiding in ICT Bedrijfskunde is de nauwe betrokkenheid van gerenommeerde internationale bedrijven bij het verzorgen van de masterclasses. Per masterclass wordt een Virtual Community (ProNet) ingericht met informatie over medecursisten, themalezingen, stellingen, artikelen en discussiemogelijkheden.
Na het met goed gevolg afronden van minimaal 4 masterclasses kunt u starten met het schrijven de thesis. Aan de hand van een probleemstelling wordt de eerder opgedane kennis over bedrijfskunde in de eigen praktijksituatie getoetst.

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?