Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
 
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Opleiding Toerisme

Met deze brede HBO-opleiding Toerisme en Recreatie kunt u werken bij hotels, attractieparken, congrescentra, musea, theaters, campings, (voetbal)stadions en kuuroorden. Of bij reclameadviesbureaus, projectorganisaties en organisatieadviesbureaus.
Tijdens deze opleiding leert u alles over vervoersvormen, vreemde valuta en reisverzekeringen.
Daarnaast doet u algemene kennis op over marketing, public relations en sales.
De hoofdonderwerpen van deze boeiende studie zijn (uiteraard) Toerisme en recreatie, Reisorganisatie en financiën, Communicatie en informatie en Bedrijfsorganisatie.

Wat voor werk ís het eigenlijk?
De planning regelen van de vakantiebungalows op een recreatiepark? Verantwoordelijk zijn voor de spannendste attracties van Six-Flags?
Een reis rond de wereld regelen? Japanse toeristen Amsterdam laten zien of een Nederlandse groep door de Himalaya loodsen? Zie je het jezelf al doen?
Wat is het toch, dat zo veel jonge mensen zich zo aangetrokken voelen tot het toerisme en de recreatie? Het gevoel van vrijheid dat je krijgt als je aan reizen, aan vakantie denkt?
Of is het omdat je met een baan in het toerisme zélf ook het nodige van de wereld kunt zien? Of omdat het gewoon hartstikke leuk is om klanten blij te maken met een spannende reis of een ontspannen dagje uit? Eén ding is duidelijk: het toerisme en de recreatie hebben een bijzondere aantrekkingskracht. En wij, de docenten van ROC Leiden Toerisme, snappen waarom: werken in deze branche is gewoon heel erg leuk, vaak heel internationaal en heel erg afwisselend. Je hebt wel 'bagage'nodig om goed te kunnen zijn in je vak: een stevige persoonlijkheid, makkelijk met mensen om kunnen gaan, goed kunnen communiceren, commercieel kunnen denken en handelen, gevoel hebben voor talen. Tijdens je opleiding besteden we aan deze vaardigheden veel aandacht.

 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?