Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
afslanken

Afvallen zonder strenge diëten en zonder urenlang zwoegen in de sportschool. dat kan! als je het maar een beetje handig aanpakt. het geheim zit 'm natuurlijk in het terugbrengen van het aantal calorieën dat je dagelijks binnenkrijgt. en dat doe - zonder al te veel pijn en moeite - zò:

Drink een glas water
drink voor de maaltijd en op momenten dat je verschrikkelijk veel zin hebt in een snack eerst een groot glas water (zo en zo goed voor je). je zult dan aan tafel minder trek hebben en misschien weersta je de verleiding van die snack wel.

Verklein je porties
verklein je porties met één kwart of één derde. je zult er aan tafel niet veel van merken, maar op den duur zal je lijn er baat bij hebben. doe hetzelfde in restaurants. het is niet altijd gezegd dat de portie die je voorgezet krijgt, ook de juiste portie voor jou is.

Wees gul met specerijen
pikante specerijen als spaanse peper, cayennepeper en ginger versnellen het metabolisme. geef de voorkeur aan deze specerijen om je maaltijden mee op smaak te brengen.

Wees matig met alcohol
alcohol is een dikmaker, ook al lijkt dat misschien niet zo. probeer daarom te minderen of schrap alcoholische dranken (voor een tijdje) helemaal uit je menu. probeer ook te matigen met witbrood, pasta en witte rijst maar geef de voorkeur aan volkoren producten.

Slaap voldoende
zorg ervoor dat je voldoende slaapt. want bij voldoende nachtrust werkt je metabolisme optimaal.

Drink groene thee
er wordt wel gezegd dat groene thee het metabolisme versnelt. of het waar is weten we niet, maar baat het niet, dan schaadt het niet, of beter nog: je lichaam zal er in ieder geval baat bij hebben omdat groene erg gezond is. vervang daarom gewone thee door groene thee en drink er een paar koppen per dag van. op warme dagen kun je een groene ijsthee (met weinig of geen suiker) in de koelkast houden.

 
 

Advertentie

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?