Header image header image 2  
Driftskates, DE RAGE VAN 2014 !!!! klik hier

 
 
Huur tips

Voor het zoeken van woonruimte buiten Amsterdam heb ik geen adressen of regels, wel een paar algemene tips.

  • Bel met de gemeente, afdeling voorlichting en vraag informatie voor woningzoekenden. De gemeente kan je in elk geval vertellen welke gemeentelijke regels van toepassing zijn en hoe je de woningcorporaties kunt bereiken. Een goede afdeling voorlichting heeft een folder beschikbaar voor de woningzoekende in de gemeente.
  • Schrijf je in als woningzoekende bij een of meer corporaties. Op korte termijn kunnen ze je misschien niet helpen, maar je wachttijd voor een (betere) woning begint vast te lopen.
  • Neem contact op met makelaars (telefoongids op internet). Veel makelaars doen naast koop en verkoop van huizen ook woningbeheer voor particuliere eigenaars, en anders weten ze wel hoe en waar je je kunt inschrijven voor een particuliere huurwoning.
  • Ga eens een dag langs om te zoeken. Dan kun je de advertenties in lokale kranten bekijken en langsgaan bij makelaars e.d. In buurthuizen of wijkopbouworganen is ook vaak informatie, en anders kunnen ze je wel doorverwijzen.
  • Wellicht is er ook nog informatie op het web te vinden. Er bestaan al een aantal sites met advertenties of woningruil.Een huis huren

catch and release, matt simons - lyrics

 
 
    nieuwsbrieven volgen ?