Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 Botulinum toxine (Dysport, Botox)
Wordt met een ragfijn naaldje ingespoten in bepaalde spiergroepen die rimpels veroorzaken: de horizontale voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels, de uitlopers van de kraaienpoten op de slaap en sommige verticale halsplooien (van het platysma). Er is geen verdoving vereist en de behandeling gebeurt tijdens de raadpleging. Er is geen enkele beperking van de activiteiten nadien.
Het product werkt zeer geleidelijk in: het effect wordt zichtbaar vanaf de derde dag en is maximaal na twee weken. Het legt de spierwerking stil op de plaats van injectie. Het glad worden van het voorhoofd, de afwezigheid van fronsrimpels en de gladde halsomtrek komen natuurlijk over.
Het effect duurt drie tot zes maand. Meestal wordt het interval tussen twee injecties steeds langer omdat de spieren geleidelijk verzwakken en men ook na herstel van de beweeglijkheid deze spieren in de gewone mimiek minder blijkt te gebruiken.
Ook voor jonge mensen met een strakke huid doch opvallende fronsrimpels is dit een efficiënte behandeling.
De streek rondom de ogen, de wangen en de mond zijn erg belangrijk voor een natuurlijke gezichtsuitdrukking. Daarom worden rimpels van de oogleden en rond de mond niet met toxine behandeld.

 
 

Plastische chirurgie

catch and release, matt simons - lyrics

 
 
    nieuwsbrieven volgen ?