Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 
Een goede voorbereiding is het halve werkHeeft u er voor gekozen een cosmetische ingreep te ondergaan? En komt de dag van behandeling dichterbij? Zorg er dan voor dat u goed voorbereid bent. Wanneer u met de onderstaande tips rekening houdt, kunt u in ieder geval zeggen; “Ik ben klaar voor de ingreep!” Natuurlijk is het per behandelsoort verschillend welke tips voor u van belang zijn en is er een groot verschil tussen een facelift of een Botoxinjectie. Toch is het heel verstandig om bij welke behandeling dan ook, vooraf stil te staan bij de ingreep en de eventuele voorzieningen die u moet treffen.

Plan voldoende (vrije) tijd in. Niet alleen voor de ingreep maar ook om te herstellen. Uw behandelend arts kan u daar tijdens het consultgesprek meer over vertellen.

Neem minimaal 1 persoon uit de naaste omgeving in vertrouwen. Mocht het onverhoopt nodig zijn dan is er altijd iemand om op terug te vallen.

Zorg ervoor dat tijdens het consultgesprek alles wordt besproken. Dit geldt voor de eigen wensen en verwachtingen, twijfels, vragen, angsten. Maar ook voor medische zaken zoals: behandelplan, anesthesie, risico’s en complicaties. Vraag de arts ook hoeveel ervaring hij heeft met de behandeling, hoeveel hij er per jaar uitvoert of het mogelijk is om foto’s te zien of met ex-patiënten te spreken. Een goede kliniek heeft een vast stramien voor het consultgesprek en alle zaken zullen aan de orde komen. Wanneer u toch nog twijfelt of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om extra uitleg te vragen. Ook na het consultgesprek kunt u de kliniek altijd bellen.

Zorg ervoor dat er een behandelingsovereenkomst in tweevoud getekend wordt en neem de details hiervan thuis nogmaals rustig door.

Ga enkele dagen voor de behandeling nog eens na of er geen enkele openstaande vraag of twijfels zijn. Of alles wat besproken is tijdens het consultgesprek duidelijk is. Bel indien nodig de kliniek voor een (telefonisch) gesprek met de arts of verpleegkundige.

Bedenk voor het consultgesprek of er medische feiten of historie zijn die de arts moet weten.

Zorg dat u voorgeschreven medicatie tijdig in huis heeft en bij de hand heeft.

Houd u aan de cliëntinstructies met betrekking tot de leefregels voor en na de behandeling.

Stop bij voorkeur met roken. Bij een aantal behandelingen is dit noodzakelijk.

Neem altijd een begeleider mee naar de kliniek. Deze zal na de behandeling ook voor het vervoer moeten zorgen.

Draag comfortabel zittende en ruime kleding die gemakkelijk uitgedaan kan worden.

Bij een behandeling onder narcose is het noodzakelijk dat u zich strikt houdt aan de voorschriften met betrekking tot nuchter blijven.

Wanneer u kort voor de behandeling of op de behandeldag zelf verkouden bent, griep heeft of een andere ziekte onder de leden heeft, meldt dit dan zo snel mogelijk aan de kliniek.

Regel na de behandeling hulp in huis.

Zorg dat thuis alles zodanig comfortabel en gemakkelijk is ingericht en opgesteld dat geen grote inspanning of bukkende bewegingen noodzakelijk zijn. Zet vooraf een aantal noodzakelijkheden klaar zoals: kompressen, rietjes, zonnebril, kussens, tijdschriften, afstandbediening en vul de koelkast met voldoende en gemakkelijk te bereiden producten.

Voor en na de behandeling kan een (serie) behandeling(en) bij de schoonheidsspecialiste het resultaat optimaliseren en het herstel bespoedigen. Vraag uw behandelend arts meer informatie hierover.

 
 

Plastische chirurgie

catch and release, matt simons - lyrics

 
 
    nieuwsbrieven volgen ?