Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 
Buikwandcorrectie

 

Deze operatie vindt onder narcose plaats en heeft tot doel om een uitgerekte buikwand te corrigeren.Zo ’n uitrekking kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld overgewicht. Bij bepaalde personen die veel te zwaar zijn bestaat de mogelijkheid een ‘vetrol’ of een ‘vetschort ’ operatief te verwijderen. Het is overigens niet juist van de operatie een vermindering van algehele vetzucht t verwachten.

Bij een buik die om andere reden dan vetzucht te bol is,bijvoorbeeld door overrekking tijdens zwangerschappen, is het vaak mogelijk de buik een veel platter aanzien te geven. Een beperkte correctie van de buik is in som verloopt vlotter. Onze plastisch chirurgen adviseren u welke mogelijkheden er voor u zijn.

Na de operatie:

Na de operatie is de buik strak verbonden en ligt u met opgetrokken benen in bed. Dit is nodig om de spanning op de wondranden zo laag mogelijk te maken.
U moet het de eerste tijd rustig aan doen en u mag zeker 6 weken niet sporten.De wond is in het algemeen binnen 2 weken genezen. 

Resultaten

De operatie geeft het best resultaat als u ten tijde van de operatie op uw juist gewicht bent. Soms is het dus nodig eerst drastisch te vermageren.

 

 

 

 
 

Plastische chirurgie

catch and release, matt simons - lyrics

 
 
    nieuwsbrieven volgen ?