Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 
Ooglidcorrectie

 

Met deze behandeling worden hangende boven oogleden en verslapte onderoogleden gecorrigeerd. Klachten zoals ‘er t oud uit zien ’en belemmeringen bij het zien behoren daarna tot het verleden. De operatie: De operatie kan zowel onder plaatselijke verdoving als onder volledige narcose worden verricht. Bij de bovenoogleden wordt vaak de over daarom nauwelijks zichtbaar. Bij de onderoogleden is vetophoping meestal de oorzaak van de verslapping. Hier wordt het litteken ongeveer 2 mm.onder de ooglidrand gelegd, met een kleine uitbreiding naar de zijkant. In principe wordt bij een correctie van het onderooglid geen correctie uitgevoerd van zogenoemde ‘kraaiepootjes’.

Na de operatie:

Na de operatie is de buik strak verbonden en ligt u met opgetrokken benen in bed. Dit is nodig om de spanning op de wondranden zo laag mogelijk te maken.
U moet het de eerste tijd rustig aan doen en u mag zeker 6 weken niet sporten.De wond is in het algemeen binnen 2 weken genezen. 

Resultaten

De operatie geeft het best resultaat als u ten tijde van de operatie op uw juist gewicht bent. Soms is het dus nodig eerst drastisch te vermageren.

De kraaiepootjes worden vaak met een onder- of bovenooglid-correctie gladgestreken met behulp van de CO2 laser.(Zie aparte info) Ook bestaat de mogelijkheid om ooglidcorrecties uit te voeren met laser als snijdend instrument.De laser biedt als voordeel dat blauwe plekken en zwellingen minder zichtbaar zijn.
Ook kan met laser in sommige gevallen een onderooglid-correctie van binnenuit worden uitgevoerd zodat er geen hechtingen nodig zijn.
Na de operatie:

In de eerste week na de operatie zijn de oogleden gezwollen en is er sprake van bloeduitstortingen. In deze periode wordt ter camouflage daarvan geadviseerd om een zonnebril te dragen. Na enkele dagen worden de hechtingen verwijderd en na 6 weken zijn de littekens vrijwel geheel onzichtbaar.

 


Plastische chirurgie

catch and release, matt simons - lyrics

 
 
    nieuwsbrieven volgen ?