Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 
Behandeling van tatoages


De Medlite laser , De oplossing om uw tatoeage te verwijderen, want iedereen heeft het recht van mening te veranderen.

Deze nieuwste laser op het gebied van tatoeageverwijdering geeft een goed resultaat en zo min mogelijk risico op huidbeschadiging, waarop wel risico was met eerdere lasers zoals CO2-en Argon lasers, dermabrasiebehandelingen . De Medlite laser kan diverse inktsoorten en kleuren verwijderen of vervagen.
De Medlite laser
De Medlite-laser verwijdert tatoeages met behulp van laserlicht. De laser produceert licht van een speciale golflengte die door de huid gaat en door de inkt geabsorbeerd wordt. Deze absorptie zorgt dat de inkt afbreekt in heel kleine deeltjes. Deze deeltjes worden door ons lichaam afgevoerd. Dit betekent maximale tatoeageverwijdering waarbij de omliggende huid minimaal wordt belast of beschadigd.
Deze nieuwste laser op het gebied van tatoeageverwijdering geeft een goed resultaat en zo min mogelijk risico op huidbeschadiging, waarop wel risico was met eerdere lasers zoals CO2-en Argon lasers of dermabrasiebehandelingen. De Medlite laser kan diverse inktsoorten en kleuren verwijderen of vervagen.
De Medlite kan zowel professionele als amateur (zelfaangebrachte) tatoeages behandelen, maar ook door trauma verkleurde huid- en pigmentvlekken.
Bij de gemiddelde,  professioneel geplaatste tatoeage zijn er ongeveer zes tot tien behandelingen nodig. Bij  amateurtatoeage tussen de vier tot zes, waarbij tussen elke behandeling vijf tot acht weken zit.
Het juiste aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid en type inkt dat is gebruikt, alsook de diepte waar de inkt zich bevindt, welke kleuren, et cetera. Per keer wordt bekeken hoe de vermindering zich vordert.
Donkere kleuren en rood zullen het beste op de behandeling reageren. Oranje en paars vervagen ook. Groen en geel zijn de meest hardnekkige kleuren. Behandeling vindt plaats door middel van aparte handstukken. Veelal zijn hierbij meer behandelingen nodig.
De behandeling
De Medlite-laser geeft korte pulsen af en kan aanvoelen alsof u een elastiekje tegen de huid voelt. De meeste cliënten hebben geen verdoving nodig. Dit hangt ook af van de plaats en de grootte van de tatoeage. Verdovende crème kan worden voorgeschreven, indien nodig.
De huid wordt gekoeld met een ijspakking. Na de behandeling krijgt u een anti-bacteriële zalf. De huid kan wit en ondoorzichtig zijn, wat na ongeveer een half uur weer verdwijnt. De huid wordt rood, geeft wat zwelling en zal warm aanvoelen.
Soms ontstaan kleine puntbloedinkjes of blaasjes na de behandeling. Deze trekken weer weg binnen enkele uren of dagen. Het behandelde gebied moet schoon worden gehouden. U krijgt hierover adviezen van de laserspecialiste. U kunt de volgende dag douchen, maar u mag niet over de huid wrijven of krabben en de korstjes moet u laten zitten. Wij raden u aan, enkele weken direct zonlicht (ook zonnebank) te vermijden.
In veel gevallen zal de tatoeage geheel verdwijnen. Meer dan 95% vervaging kan vaak behaald worden. Echter is het belangrijk te weten dat er tegenwoordig zeer veel inktsoorten wereldwijd worden gebruikt die niet officieel geregistreerd staan. Daar niet te bepalen is welke inktsoort er is gebruikt en wat de diepte van de inkt is in de huid, is het onmogelijk te bepalen tot hoever de tatoeage precies kan worden vervaagd.
Wanneer de tatoeage is verdwenen kan de behandelde huid nog wat witte vlekjes vertonen, maar na verloop van tijd zal meestal de huid weer haar oorspronkelijke kleur aannemen wanneer zij in de zon komt. Hoewel het risico van littekenvorming met deze nieuwste laser onwaarschijnlijk is, is dit niet in alle gevallen uit te sluiten.

 

 


Plastische chirurgie

catch and release, matt simons - lyrics

 
 
    nieuwsbrieven volgen ?