Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image header image 2  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 


Soms zijn beide lippen wat kleiner dan gewenst, soms is er vraag om de balans tussen boven- en onderlip te herstellen. Voornamelijk bij de bovenlip kan nog een onderscheid gemaakt worden tussen een fijne structuur door aanleg en de geleidelijke versmalling van het lippenrood die ontstaat door veroudering.
De meest eenvoudige vergrotingsmethode zijn de injecties met vulstoffen. Dergelijke behandeling kan op de raadpleging gebeuren. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan biologisch afbreekbare stoffen, omdat die steeds bijgewerkt kunnen worden. Als er ooit een reactie optreedt tegen dergelijke vulstof zal het probleem geleidelijk spontaan verdwijnen door het verteren van het materiaal. Er zijn dus echter ook herhaalde injecties nodig.
De meest efficiënte manier om lippen te vergroten is eigen lichaamsvet gebruiken. Deze ingreep heet lipostructuur. Een kleine hoeveelheid vet wordt langs een prikopening van 3 mm uit het vetweefsel van de dij, de bil of de buik gezogen (liposuctie). Gezuiverde vetbrokjes worden terug in de lip(pen) ingespoten. De lippen zijn twee tot drie weken gezwollen. De ingreep kan onder plaatselijke of volledige verdoving gebeuren. Meestal is het effect blijvend, hoewel een deel van het volume na een tijd verloren kan gaan.


 
 

Plastische chirurgie

catch and release, matt simons - lyrics

 
 
    nieuwsbrieven volgen ?